Lasse Oloffson
Fotokonstnär

Hej på dig!

Välkommen. Så kul att du hittat hit.

Resan med mitt fortskridande fotoprojekt Hästkrafter tog sin början 2018 då jag gick ett Fotoprojektår på Gotlands Folkhögskola. Genom detta försöker jag spegla hästarna i deras friare form både via bild och text. Hästarnas väsensfulla kraft väcker andlighet, tro, tillit och hopp hos mig. Känslor som jag, om möjligt, hoppas kunna förmedla lite av via en endimensionell yta.

Jag har varit verksam som frilansfotograf i 20 år så jag har en gedigen och bred erfarenhet som hästfotograf. Med allt från travtävlingar, reportage till modellporträtt. Kärleken till hästen är något som följt mig ända sedan barnsben. Så även fotograferandet och bildkonsten. Nåväl…jag hoppas att här på min sida kunna inspirera och förmedla lite av de känslor som jag får uppleva med dessa underbara individer. Som bringar mig sina Hästkrafter.

Vänligen

Lasse Oloffson

Vill du anlita mig för fotouppdrag?

När jag fotograferar så speglar jag hästarna i ett så fritt perspektiv och fri miljö som möjligt. Där hästarna bara får vara sig själva…som de fantastiskt själfulla varelser de är. Kontakta mig så berättar jag mer.

Viktigt gällande användarrättigheter till bilderna på sidan

Samtliga foton är © Lasse Oloffson om inte annat anges. Det betyder att du måste kontakta mig för att få tillstånd att använda bilderna, oavsett ändamål (inklusive delning i sociala medier, på en personlig blogg och dylikt).